Voorwaarden

Prijzen

 

Alle vermelde prijzen op de site zijn inclusief 21% btw. Verzendkosten worden in rekening gebracht aan de klant, tenzij vermeld staat dat dit niet zal plaatsvinden (zie aanbiedingen). Bereikbaarheid Klantenservice is altijd bereikbaar via e-mail op: info@lienscreaties.nl

 

Verzendkosten

Nader overeen te komen

 

Bestellen

Opdrachten schilderij : stuur een foto met een toelichting over het formaat enz. ik zal zo spoedig mogelijk reageren over de mogelijkheden en eventuele kosten.

Kunstwerk niet voorradig

Als een kunstwerk inmiddels is verkocht, nemen wij contact met u op.

 

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen vermeld zijn illustratief. Werkelijke kunstwerken kunnen afwijken van kleur.

 

Orderbevestiging

U krijgt van elke bestelling die u maakt een orderbevestiging.

 

Betaling

Betaling dient vooraf plaats te vinden op rekening: NL47 ABNA 06.235.872.03 Na ontvangst van uw betaling is uw bestelling definitief en zal uw bestelde kunstwerk z.s.m. worden verstuurd.

 

Levering

Levering vind uitsluitend plaats aan personen ouder dan 16 jaar. Met het akkoord gaan van de algemene voorwaarden verklaart u ouder dan 16 jaar te zijn. Wij zenden onze goederen met TNT Post of DHL. Levering vindt alleen plaats aan afleveradressen in Nederland. De op voorraad bestelde artikelen zullen normaal gesproken binnen 5 werkdagen aan u worden geleverd. Wij zullen u een track en tracenummer mailen, zodat u de status van de verzonden artikelen kan volgen.

 

Afhalen bestelling

Afhalen van uw besteld kunstwerk is mogelijk in Assen. Dit kan uitsluitend door een verzoek in te dienen middels een mail te sturen aan info@lienscreaties.nl

 

Reclamaties

Als het geleverde artikel onjuist is, of onjuist geleverd is, dient u per mail contact op te nemen met onze klantenservice. Reclamaties moeten zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 3 dagen, plaatsvinden na de leveringsdatum. Geef uw reden van retourneren aan in uw mail. Wacht verdere instructies van onze klantenservice per mail af.