Art info

 

In 2008 ben ik in aanraking gekomen met de teken en schilderkunst, altijd wel bezig geweest met eigen kleding maken en andere creatieve uitingen maar tekenen leek ver van mijn bed.

Door eerst wat na te tekenen/- schilderen ontdekte ik hoe leuk ik het vond en langzaam vorderingen maakte.

Vanaf 2008 ben ik schildercursussen bij Johan Lanting gaan volgen, zelf zoveel mogelijk ontdekken naar je mogelijkheden maar wel met zijn ondersteuning en deskundige adviezen.

Door zijn manier van les geven is gebleken dat ik vooral schilder vanuit gevoel en het lastig vind om de techniek als uitgangspunt te gebruiken dit belemmerd mijn creatieve geest, wat soms lastig en tijdrovend is. Maar deze manier van schilderen geeft mij veel voldoening en vrijheid in mijn ontwikkeling naar een eigen stijl en blijf ik altijd opzoek naar creatieve oplossingen en nieuwe uitdagingen. 

2020

Inmiddels een paar jaren verder heb ik mij op mijn eigen manier toch bepaalde technieken aan kunnen leren, ik schilder nog steeds vanuit mijn gevoel en zo komen diverse stylen en periodes voorbij die invloed hebben op de objecten die ik schilder. De corona periode heeft daar ook zeker invloed op zoals; overleven, warmte, rust, liefde, wilskracht en uitzicht op nieuwe creatieve uitdagingen en mogelijkheden.

 

 

 • Children

   

   

 • Jeans Collection

  Schilderijen in zachte blauw tinten, gedecoreerd met jeans(lijsten) voor een speciaal effect

  Nieuw serie 2017

 • Animal

 • Vintage

  Geïnspireerd door de jaren 30/40 en de combinatie met mijn passie voor de mode, humor en een tikje romantiek zijn deze schilderijen, geheel op eigenwijze ontstaan,  

  Painting ART made by Lien
 • Paintings 2022

   Schilderijen ontstaan door te mixen met stylen, realiteit en materialen

  Painting ART made by Lien
 • Sold items

  Schilderijen speciale opdracht afgeleverd